Фирмена философия

Качество, като част от философията на компанията, утвърдено от 150 годишен опит. И днес все още тази фундаментална ценност вдъхновява всеки стратегически избор.

Качество, търсено и постигнато във всички етапи на производствения процес: от стриктната селекция на оригинално кафе, внимателно изпичане и точно съчетаване на блендите до избора на най-новите методи на пакетиране.

„Зад една чаша наистина добро кафе, стои качеството на суровия материал, не само избора между Арабика и Робуста, но характеристиките на всички сортове кафе.
Пълноценното съчетаване на кафеените зърна, натуралните свойства, процентното съдържание на мазнини и масла, температурата на която са подложени при изпичане.
Ние не купуване кафе, което не сме видели. То се избира само след внимателнa проверкa на всяка доставка чрез вкусови и лабораторни тестове.” 

Енрико Сакуела