Saquella Pod System

Дългогодишната традиция в производството на кафе и опита в разпространението на италианското еспресо в целия свят, стоят зад Saquella Pod System, разработена за да предостави чаша ароматно еспресо с превъзходен вкус.

Кафе-дозите на Saquella Pod System съдържат селекция от най-качествени сортове кафе. С кафе-дозата Saquella Pod може да се насладите на истинско кремовидно еспресо с наситен аромат и деликатен продължителен вкус.

 

Главно предимство на кафе-дозите е лесната употреба и бързина на приготвяне на еспресо, което ги прави идеални за Вашия офис. Saquella Pod System Ви предоставя едно практично решение – абсолютна свежест, точен грамаж, точна едрина на смилане, без разливане и бъркотия.

 

Кафе-дозите са единични порции смляно кафе, капсулирани в специална филтърна хартия, след което запечатани в пакетче фолио в азотна среда, за да се избегне оксидиране. Този процес гарантира запазване свежестта, аромата и вкусовите качества на печеното кафе.

 

Шест причини, за да използвате кафе-дози Saquella Pod:

  • Максимална скорост: не се нуждаете от кафе-мелачка. 
  • Максимално улеснение: кафето вече е смляно и пресовано в монодозата.
  • Максимално удобство: използването е изключително опростено. 
  • Максимална свежест: качествено кафе с пълно тяло и аромат са гарантирани. 
  • Максимална чистота: без остатъци по филтъра или отпадъци, перфектна за ползване в офиса.
  • Максимална ефективност: практични и висококачествени, кафе-дозите осигуряват имидж и ефективност от гледна точка на разходите – един бърз начин всеки да си направи истинско италианско еспресо.